Hva leter du etter?

Vulkan rundt med Oslo Guidebureau

Bli med på guidet vandring i Vulkanområdet. Her har Akerselva skapt liv og virksomhet – for 1000 år siden, under den industrielle revolusjon, og i dag med fabrikkbygningene som er forvandlet til steder med mat, drikke, underholdning og en mengde undervisningsbygg. Bli med og opplev utviklingen, stemningen, historien og de nye arkitektoniske løsningene som er oppstått i de gamle industrilokalene.

På 1 time oppdager vi smått og stort på Vulkanområdet. Gamle industribygg får nye funksjoner ved hjelp av fremtidsrettet teknologi, spennende arkitektur, nye løsninger og et kreativt miljø. På 2 timer kan vi få med Damstredet, Gamle Aker kirke, Telthusbakken og Kunsthøgskolen i Oslo. Vil du vandre langs elva med guide før et bedre måltid, anbefaler vi en vandring fra Nydalen til Mathallen. Det tar i overkant av 2 timer. Vi kan også skreddersy rebus i Vulkanområdet på forespørsel med gåter, guiding og smaksprøver.

Denne turen bør man beregne 2 og 1/2 time på, og man må bestille privat guide. Følg med på vår kalender for turer man kan bli med uten å måtte være en gruppe. Turen koster 200 kr per person for minimum 15 personer.

Bestill guidet tur her.

Se Bymiljøetatens turguide for Akerselva, fra Maridalsvannet til Bjørvika (pdf).