Hva leter du etter?

Si hei til Oslo Lastesykkel

I dag kunne en begeistret Lan Marie Berg lansere Oslo Lastesykkel i Vulkan ladegarasje. Vulkan har blitt styrket som mobilitetspunkt for deling, og lanserte i dag i samarbeid med Hertz bilpool en ny pilot!

Vi har alle vært der; du har mange bæreposer, skal frakte noe tungt til miljøstasjonen eller handle inn sesongens planter og jord. Oslo Lastesykkel har både to- og trehjulte elsykler med lasterom foran – perfekt når du trenger å frakte litt mer. Og trenger du å sette fra deg sykkelen underveis, kan du pause den i appen, låse sykkelen og trygt gå fra den. Når ærendet er utført, åpner du sykkelen igjen og sykler videre.

Dette er en pilot og Oslo Lastesykkel ønsker tilbakemelding på tjenesten. Du kan altså være med på å forme Oslo Lastesykkel mot en mulig lansering. Tjenesten skal være enkel å ta i bruk, både for vante lastesyklister og nye lastesyklister.

Fra i dag er det åpent for å registrere seg som bruker av Oslo Lastesykkel for en engangssum på 49 kr. Videre koster det 20 kr for hvert kvarter. Man kan også kjøpe månedsabonnement for 499 kr.

Slik gjør du:
1. Registrer deg som bruker på oslolastesykkel.no
2. Last ned appen «Oslo Lastesykkel»
3. Lås opp lastesykkelen ved hjelp av appen
4. Sykle i vei, nyt turen og husk å levere lastesykkelen tilbake i stativet

Fremtiden er elektrisk, og delbar!