Hva leter du etter?

Musikk + mat = sant

Festivalsesongen 2018 starter på by:Larm, og for fjerde år på rad er Vulkan og Mathallen med på festivalen.

På Vulkan arrangeres det seminarer, kurs og foredrag både torsdag 1. mars og fredag 2. mars, og i Mathallen blir det selvfølgelig knallgod festivalstemning fra morgen til kveld. Torsdag kl. 12.00 ser du Urørtfinalen 2018 på Torget i regi av NRK P3. Du kan også glede deg til en god start på dagen med Bloody Mary-bar på Torget, og quiz og afterwork på Mathallen by night.

URØRTFINALEN 2018

NRK P3 arrangerer Urørtfinalen 2018 med livesending fra Mathallen torsdag 1. mars! Møt opp og få med deg sendinga, eller hør på P3 kl 12! Finalen vil stå mellom fire sterke finalister, og hvilke fire, kan DU være med og bestemme! Stem på din favoritt i Urørt-duellene. Programledere er Christine Dancke og Eirik Havelin. Følg med på P3 Radio og P3.no!
Les mer her

MATHALLEN BY NIGHT: BY:LARM EDITION

Bli med oss på Mathallen by night: by:Larm Edition med Bloody Marys og meksikansk mat på menyen!

Torsdag 1. mars: Quiz
Kl. 19.00 torsdag 1. mars blir det arrangert quiz på Torget i regi av Quizkollektivet. Dette er en quiz som passer for alle, bestående av to deler; en allmenndel og en musikkdel. Det ryktes om god stemning og fete premier!

Fredag 2. mars: Afterwork
Start helgen med en drink og noe godt å spise! Det blir musikk, pop up-kjøkken og -bar og veldig god by:Larm-/afterwork-/fredagsstemning!
NB! Vi anbefaler å reservere bord på forhånd.

Bloody Mary bar
Kjøp drinkbong i baren på Torget, og miks deg en god start på dagen/kvelden i den selvbetjente Bloody Mary-baren. Her finner du alt du kan ønske deg av Bloody-varianter (både med og uten alkohol) – selvsagt med kun de beste råvarene. Du er velkommen med og uten by:Larm-pass.

Mexican Fiesta!
I samarbeid med Vulkans Quesadilla-Konge Jose inviterer vi til mexican fiesta under by:Larm!  Torsdag – lørdag står Jose’s Café & Quesadilla Bar på Torget og serverer den perfekte by:Larm-maten. Mathallen by night-stemningen starter i femtiden, men du er hjertelig velkommen til å komme tidligere og nyte en hjemmesnekra Bloody Mary eller annet godt i glasset!

FESTIVALMATEN I MATHALLEN

Sulten? Mathallen stiller med den beste festivalmaten fra alle verdens hjørner. Kast deg over den populære kyllingsandwichen til Stangeriet eller kos deg med naughty fries hos HitchhikerVulkanfisk serverer selvfølgelig festivalfavoritten fish’n’chips og hos Via Italia får du ekte italiensk pasta. Prøv også ut crunchy asiatisk tapas hos Atelier Asian Tapaschicken panang curry hos NoodlesPintxos hos Barramon eller unn deg en rykende varm gulasjsuppe fra Bistro Budapest. Mulighetene er mange! Om du bare trenger å slukke tørsten kan du ta turen til Torget Bar.

Fullstendig oversikt over by:Larm-menyen og gode tilbud finner du her.

BY:LARM BLACK PÅ VULKAN ARENA

Det blir selvfølgelig også mye bra musikk på Vulkan under festivalen. By:Larm Black går av stabelen på både Pokalen og Vulkan Arena.
Se fullstendig program her
Husk å følge Vulkanarena på facebook for siste oppdateringer på konserter før og under festivalen.

Du kan bestille billetter til by:Larm på bylarm.no