Hva leter du etter?

Julebord på Vulkan

Vulkanområdet trenger vel ingen introduksjon, men visste du at vårt kjære nabolag byr på en rekke tradisjonelle og utradisjonelle julebordalternativer? 

Leie Lokaler:

Med mat fra Vulkans brede kjøkken og flotte selskapslokaler kan Vulkan holde julebord for alt fra 20-950 personer. Både Vulkan Arena, Pokalsalen, Aetat, Lavvo’n utenfor Mathallaen og Matsalen inne i Mathallen er perfekte lokaler for lukkede julebord.

Book bord:

Både internasjonale og nasjonale konsepter fyller Vulkan. Her kan du reservere bord på restauranter i Vulkangata eller i Mathallen. Flere av dem er ansett blant Oslos beste. Eller hva med å legge julebordet til Michelin-restauranten Kontrast på Vulkan Depot?

Før- og etterfest:

Ønsker dere å samle gjestene til en førdrink, eller fortsette festen etter middagen? Vulkan har flere egnede barer, som byr på hyggelig julestemning. Ta for eksempel turen til Søvnløs, Smelteverket, Champagneria eller Torget i Mathallen.

Overnatting:

Med to hotell og totalt 200 rom er Vulkan en perfekt destinasjon om man samler gjester fra flere steder i landet. Både PS:hotell og Vulkan Scandic har egne restauranter med julebordsmeny og muligheter for å reservere egne møterom. Hva med å kombinere julebordet med Scandic sitt juleshow ”Fire”?

Underholdning:

På Vulkan kan du booke deg inn på en av våre mange restauranter og kombinere middagen med for eksempel et matkurs på Kulinarisk Akademi, en skreddersydd opplevelse på Kyrre Tæxnes studio, eller med en forestilling på Dansens Hus eller Vulkan Arena.

 

Ønsker du hjelp til å planlegge julebordet? 

Ta kontakt: booking@vulkanoslo.no