Hva leter du etter?

Julebord på Vulkan

Vulkanområdet trenger vel ingen introduksjon, men visste du at vårt kjære nabolag byr på en rekke tradisjonelle og utradisjonelle julebordalternativer? 

Leie lokaler

Med mat fra Vulkans brede kjøkken og flotte selskapslokaler kan Vulkan holde julebord for alt fra 20-650 personer. Både Vulkan Arena, Pokalsalen, Aetat, Vulkan Matsal og Kulinarisk Akademi inne i Mathallen er perfekte lokaler for lukkede julebord.

Book bord

Både internasjonale og nasjonale konsepter fyller Vulkan. Her kan du reservere bord på restauranter i Vulkangata eller i Mathallen. Hva med juletapas på Torget i Mathallen, privat selskap hos Kulinarisk Akademi eller en deilig treretters på PS:hotell? Eller så kan du slå på stortromma og legge julebordet til Michelin-restauranten Kontrast på Vulkan Depot!

Før- og etterfest

Ønsker dere å samle gjestene til en førdrink, eller fortsette festen etter middagen? Vulkan har flere egnede barer, som byr på hyggelig julestemning. Ta for eksempel turen til Søvnløs bar, Smelteverket, Champagneria eller BAR Vulkan.

Overnatting

Med to hotell og totalt 200 rom er Vulkan en perfekt destinasjon om man samler gjester fra flere steder i landet. Både PS:hotell og Scandic Vulkan har egne restauranter og muligheter for å reservere egne møterom.

Underholdning

På Vulkan kan du booke deg inn på en av våre mange restauranter og kombinere middagen med for eksempel et matkurs på Kulinarisk Akademi, en skreddersydd opplevelse i Kyrre Tæxnes studio eller hos Aksel Kolstads konsept Café de Concert. I tillegg byr Dansens hus på en mengde forestillinger og på Vulkan Arena er det mange gode konserter det er verdt å få med seg.

Ønsker du hjelp til å planlegge julebordet? 

Ta kontakt: booking@vulkanoslo.no

Julebord