Finn frem

Vulkan ligger sentralt til i Oslo

Vulkan ligger sentralt mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke.


TIL FOTS

Dersom du kommer via Maridalsveien kan du gå ned trappen til området, ved Scandic Vulkan. Fra Grünerløkka er det enkelt å ta seg inn til Vulkan via broen over elven fra Nordre gate.


MED SYKKEL

Vi ønsker å legge til rette for syklende, og har derfor etablert over 650 parkeringsplasser for sykkel på Vulkan. Du kan sette fra deg sykkelen utenfor Mathallen ved våre sykkelstativ eller parkere inne i vårt P-hus. Du finner egen parkering for sykler i P1 og P3. I tillegg har Oslo Bysykkel et stativ på Vulkan, dette finner du utenfor resepsjonen til Scandic Vulkan i Maridalsveien.


KOLLEKTIVTRAFIKK

Trikk 11, 12 og 13 stopper på Schous plass. Her tar man seg enkelt ned til Nordre gate og over broen til Vulkan.

Buss 54 og 34 stopper i Møllerveien. Gå ned Møllerveien og sving inn ved Dansens Hus.

T-bane/tog: Ønsker du å ta t-bane eller tog, er det kun en 15 minutters rusletur fra Jernbanetorget


MED BIL
Kart-P_Hus-Mathallen

Dersom du besøker oss med bil kan du parkere i vårt parkeringshus (Vulkan P-hus), med over 450 parkeringsplasser.

Innkjøring til P-huset er fra Maridalsveien, ved Westerdals.

P-huset er åpent 24 timer i døgnet

Les mer på ONEPARK

MED ELBIL

Vi har nylig oppgradert vårt ladetilbud for elbil og hybridbil med 100 moderne ladestasjoner og 2 hurtigladere.

Oslo Kommune har et tilbud om gratis beboerparkering for elbiler (ikke hybrid) i Vulkan P-hus mellom 17-09 på hverdager, samt 17-11 i helger og på helligdager. Dette går automatisk i AUTOPAY, så man trenger ikke foreta seg noe.
Strøm er gratis på laveste effekttrinn i samme tidsrom (3,6 kw). Les mer på ONEPARK

Betaling for lading av bil forestås av ladeoperatøren Fortum, enten ved bruk av standard RFID-brikke. gjennom Fortum app eller SMS. Priser og instruksjoner for lading kan ses ved ladestasjonene. Les mer på Fortum.

HUNDEHI

Nå kan du trygt plassere hunden din der mens du er innom butikken for å handle, tar deg en kaffe eller en matbit. Hundehiene er grundig testet og utviklet i samråd med eksperter og veterinærer og de fleste hunder finner seg raskt godt til rette der. Hundehiene står plassert utenfor Mathallen og Vulkan Depot og klippekort fås kjøpt på Torget i Mathallen og hos Hendrix Ibsen Junior på Vulkan Depot. Klippekortet koster kr. 50,- og en time i buret koster kr. 10,-. Les mer her.