Hva leter du etter?

Vinfeber 2018

Tirsdag 6. februar 2018 er det igjen klart for VinFeber, vår store årlige vinmesse! Vulkan Arena, vis-a-vis Mathallen, oversvømmes med god vin når Moestue Grape Selections, Blend Wines, LaMarc Wines og Hans A. Flaaten sammen med en rekke vinprodusenter inviterer til en smaking som ingen feberfantasi kan overgå.

Tid og sted

Tirsdag 6. februar 2018
Presse: Fra kl. 11.00
Horeca: Fra kl. 12.00
Privatpersoner: Kl. 16.00 – 20.00

Vulkan Arena
Maridalsveien 13
0178 Oslo

Påmelding

Privatpersoner: Ticketmaster
[Pris: 450 kroner]

Horeca: Send påmelding til vinfeber@vinfeber.no
Presse: Send påmelding til kristin.alsvik@moestue.com

Produsenter

Foreløpig er følgende produsenter bekreftet (listen oppdateres fortløpende):

Frankrike
Jacques Lassaigne (Champagne)
Vincent Couche (Champagne)
Domaine Arlaud (Burgund)
Guy Breton (Beaujolais)
Château Cambon / Marie Lapierre (Beaujolais)
Domaine Paul Henri & Charles Thillardon (Beaujolais)
Domaine Saint-Cyr (Beaujolais)
Domaines Piron (Beaujolais)
Domaine Alain Graillot (Nord-Rhône)
Maison les Alexandrins [tidl. Nicolas Perrin] (Nord-Rhône)
Michel Gassier (Sør-Rhône)
Vincent Caillé (Muscadet)

Italia
Massolino (Piemonte)
Sandro Fay (Piemonte)
Sobrero Francesco (Piemonte)
Villa Guelpa (Piemonte)
Fattoria Selvapiana (Toscana)
Lornano (Toscana)
Cantina Benanti (Sicilia)
Alois Lageder (Alto Adige)
Cavit (Trentino)

Tyskland
Weingut Georg Mosbacher (Pfalz)
Weingut Heinrich Spindler (Pfalz)
Weingut Martin & Georg Fußer (Pfalz)
Weingut Selbach-Oster (Mosel)

Norge
Harstad Bryggeri
Homborsund Bryggeri
Geiranger Bryggeri

Spania
Telmo Rodriguez (Rioja)
Herència Altés (Catalonia)

Østerrike
Judith Beck (Burgenland)

USA
Sandhi Wines / Domaine de la Côte (California)

Foredrag

«New American Wine» med Rajat Parr
Til tross for at sommelier, vinmaker og forfatter Rajat Parr er født og oppvokst i Calcutta i India (hvor tilgangen på vin ikke er den største) er han i dag en av vinbransjens mest legendariske og innflytelsesrike personer. Han er et levende vinleksikon med eksepsjonelt gode smakeevner, og har vært mentor for en rekke sommelierer opp gjennom tidende. I dag driver han intet mindre enn fire vinhus i Oregon og California, hvor samtlige viner som produseres er laget av økologisk eller biodynamisk kultiverte druer med ingen eller minimal inngripen i kjelleren.

Foredrag for Horeca og presse: kl. 12.00
Foredrag for privatpersoner og presse: kl. 16.00

Meld deg på til vinfeber@vinfeber.no.
Begrenset antall plasser!