Hva leter du etter?

VASSENDGUTANE

Oh yes – Vassendgutane kommer tilbake til Vulkan Arena; denne gangen med deres turné Tidsreise!
 
Sist du så dem på Vulkan Arena var i desember 2018, med full trøkk og fantastisk stemning! Nå får du mulighet til å oppleve dem igjen – i Oslo og på Vulkan Arena.
 
18. desember 2018, fire dager etter konserten på Vulkan Arena, ble Vassendgutane tildelt sitt nittende trofé; gullplate for albumet deres ”Du & Ej & Meetoo”, som de slapp tidligere i 2018. Det at et norsk band blir tildelt så mange trofeer, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom hele 23 år.
 
Årets turné heter Tidsreise,  og som turnenavnet hevder, vil publikum bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer. Du vil både få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det norske artistkartet samt nyere musikk. Og du skal selvfølgelig ikke gå uten å ha fått høre de store hitsene deres, som har toppet en haug av lister gjennom tidene.
 
Før turneen starter i juni 2019, vil det bli sluppet minst to nye låter; både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger. På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at også han er i gang med ny låt. Rått? Ja!
 
En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show utenom det vanlige, de lover som alltid allsang og kvalitet.
 
I 2018 satt bandet nye rekorder, og det er derfor ekstra gøy å invitere til denne festen av en konsert høsten 2019. Sees vi der?