Hva leter du etter?

Urban Moves 2017

 Velkommen til årets store street dance-happening!

Urban Moves er en stor, internasjonal festival som inneholder alt fra jams og battles til fantastiske forestillinger fra inn-og utland.

ILL-abilities
Årets storsatsning er ILL-abilities, et crew som opplever en verdensospennende suksess med sine forestillinger. De fem danserne har alle utfordringer knyttet til bevegelse og fysikk, men er på tross av dette blitt et vanvittig bra crew som sprer håp, inspirasjon, viljestyrke og ren danseglede. De viser forestillingen No Limits, som er en reise gjennom dansernes bekjempelse av motgang, stereotypier, tvil og usikkerhet. Gjennom koreografiske utfordringer oppdager crewet styrken de har – sammen. De fem danserne kommer fra Nederland, Chile, USA og Canada.

Botis Seva
Et annet høydepunkt under festivalen er møtet med britiske Botis Seva, som er leder av kompaniet Far From The Norm. De viser forestillingen Reck, som er en grenseoverskridende forestilling mellom hip hop, samtidsdans og teater. Vi rykkes ut av komfortsonen og inn i et landskap hvor fire muskuløse dansere skaper et stammesamfunn. De er veivisere inn i sin verden, samtidig som de forvirrer oss.

I tillegg til dette blir det battles lørdag kveld og søndag. Hold deg oppdatert her og på Facebook!

FESTIVALPROGRAM

Fredag
19.00 – Forestilling
20.00 – MUD Sessions

Lørdag
13.00 – Ute jam / Kids workshops
15.00 – Forestilling
17.00 – 22.00 – Battles

Søndag
12.00 – Workshop m ILL Abilities (mer info kommer)
14.00 – Forestilling
16.00 – 22.00 Battles