Hva leter du etter?

ULRIK MUNTHER (SE)

Ulrik Munther drar på høstturné og spiller to konserter på Pokalen! 

Når man ser på Ulrik Munthers CV kan man lett tro at han har vært i gamet i minst 20 år, men sannheten er at han har oppnådd ekstremt mye på kort tid. Han spilte hovedrollen i den svenske filmen «Efterskalv», og ble for denne rollen Guldbaggen-nominert, han fikk topplassering i den svenske Melodifestivalen og vant Lille Melodifestivalen. I tillegg til dette har han gjort flere suksessfulle turnéer og har ligget på flere ulike topplister med sine låter.

I 2018 avsluttet Ulrik samarbeidet med plateselskapet og manageren for å skrive, produsere og slippe sin egen musikk. Et modig valg, men for Ulrik var dette helt avgjørende for å kjenne seg lykkelig og kreativt tilfreds.

Første singelen han selv slapp var «Before», som ble sluppet i mars. Låten har vist seg å være et statement for at Ulrik klarer å stå på egne ben, og at man som artist kan lykkes uten store plateselskaper bak seg. «Before» ble fulgt med EPen «Are you alright?» i april, og en mindre turné med samme navn i Sverige og Norge. Under sommeren har han gjort nye innspillinger og festivaler sammen med hans band under ledelse av Isak Nygren.

1. november kickstarter han høstturnéen i sin egen hjemby, Kungsbacka, og fortsetter videre til bl.a. Stockholm, Linköping og Oslo.

Det blir to konserter med Ulrik Munther på Vulkan Arena – en av konsertene med fri alder. 

Billetter i salg torsdag 6. september!