Hva leter du etter?

THE SAP + LAZY QUEEN

Stemmingen går I taket når The Sap og Lazy Queen går sammen og lager en uforglemmelig kveld på Pokalen 13.april! Bandene leverer intens og eksplosiv energi på scenen og gir deg en helaften med renspikka rock!
*********
Lazy Queen
Lazy Queen spiller høyt, veldig høyt, og med en energi sjeldent overgått. Konsertene deres blir jevnt over beskrevet som intense og eksplosive, der publikum like ofte er på scenen som foran scenen.
Musikken ligger et sted mellom noiserock, grunge og punkrock. Med en vegg av gitarer, drivende basslinjer og hardtslående trommer krever de den oppmerksomheten de fortjener når de spiller.
Lazy Queen er for de marginaliserte, de som står og føler seg utenfor majoriteten, de skeive, de allierte, feministene, anti-rasistene, de sinte, de isolerte og ensomme, weirdos, freakere og alle i mellom.. Lazy Queen er for deg. Lazy Queen er Jon, Peter, Jonas, Petter og Henrik. Bli med dem.
 
The Sap spiller konsert, den første på nesten ett år! The Sap er jo bandet som aldri har klart å komme noen som helst vei, bare inni damer og noen menn. Musikalsk bringer de intet nytt til tallerkenen, men faen heller da, på samme måte som pizza er pizza og burger er burger, er saftig rock nedspermet i pop aldri noe en kan gå lei av. Fy faen!