Hva leter du etter?

THE GLORIOUS SONS (CA)

Etter å ha levert to fremragende rockealbum kommer det kanadiske bandet The Glorious Sons endelig til Oslo for å gjøre sin første konsert i Norge på Pokalen.

Gruppen fra Kingston, Ontario startet opp i 2011 og debuterte med albumet The Union som ble nominert til en Juno-pris i hjemlandet i 2014. Bandet har siden den gang tatt ytterlige steg opp i karrieren med sitt andre album,«Young Beauties and Fools» utgitt via Earache records. Albumet kom ut i oktober i Canada og skal få en egen utgivelse i resten av verden i Europa. Mange har allerede lagt sin elsk på singelen «Josie» fra albumet som allerede har blitt B-listet på P3.

Albumet handler i all helhet om ærlighet, mer spesifikt handler det om hendelser og uhell fra vokalist og låtskriver Brett Emmons sitt liv. The Glorious Sons, som består av Brett sin eldre bror Jay Emmons, Chris Koster, Adam Paquette og Chris Huot, har klart å fange rastløsheten og forvirringen som opptar ett ungt voksent menneske i 10 doser av moderne rock.

«Det er enkelt og historien til en 24 år gammel gutt” sier Brett. “Det er enkle sanger om alkoholisme og for det meste autobiografiske hendelser fra livet mitt. Hele greia kommer fra tanker, handlinger og følelser fra en gutt som ikke helt forstår seg selv eller konsekvensene av handlingene han foretar.”

Vi gleder oss enormt til bandets første konsert i Oslo og til å følge den spennende veien deres videre.

**BILLETTER I SALG NÅ**