Hva leter du etter?

SINSENFIST

Sinsenfist har langt på vei funnet opp sin egen sjanger i skjæringspunktet mellom hip-hop og visesang, gangsta-rap og instrumentalisme. Bandet har eksistert siden 2012, da Ugstad (vokal) og TeddyFoxXx (bass/vokal) endelig fikk samla drømmegjengen. Det finnes ingen samplere eller trommemaskiner, her spilles og synges alt på gamlemåten. Gutten (trommer), Dr. Kjell (gitar/vokal), ReffrEnget (keyboards/vokal) og Bennærn (gitar/vokal) utgjør resten av crewet og sammen har de opparbeidet seg en god samling av hits på landets mest populære strømmetjenester.
Bandet, som blant annet er blitt kalt det nye Klovner i Kamp, har siden sin første konsert på Slottsfjellfestivalen turnert både her til lands og hos söta bror, og fått ry på seg som et solid liveband som får deg både til å riste på rompefjøra og trekke på smilebåndet!
Sinsenfist jobber for tiden knallhardt med sitt neste album «Mount Fistmore». Allikevel er ikke gutta trodende til å bryte den vidunderlige julekonserttradisjonen de har holdt i hevd i snart 5 år. Nellik og appelsin. Amalie og Blomster-Johan. Graut og mandel. Sinsenfist og advent.
Sjekk de ut på Spotify og Facebook.
Velkommen til julekonsert med Sinsenfist!