Hva leter du etter?

Saturday Live: Oslo Django Club!

SATURDAY LIVE:
Oslo DjangoClub

Django Reinhardt var historiens første gitarhelt og har vært en stor inspirasjon for musikere i alle sjangre. Nå hyller gruppen Touché gitarvirtuosen ved å løfte fram noen av dagens største musikere i en konsertserie på 10 konserter. Lørdag 27 mai blir første konsert ut med ledende jazzgitarist Jacob Young.

Jacob Young er en gitarist, bandleder og komponist med stor suksess i inn- og utland. Som artist er han formet av den amerikanske jazztradisjonen og improvisert musikk fra Norge. Han har flere utgivelser bak seg på plateselskapet ECM, blandt dem «Sideways» fra 2008, som fikk fantastiske kritikker på nasjonalt og internasjonalt.

Arrangør av konsertene vil være Touché!, som er en av de ledende gruppene for stringswing og sigøyner-jazz. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus over hele landet siden oppstarten i 2010. Touché! ga i 2015 ut sitt andre album, «Gypset», på Hot Club Records – det største plateselskapet i verden for Django Reinhardt-inspirert musikk. De fikk flotte kritikker fra blant annet Tor Hammerø, og utgivelsen ble frontet med nyhetssak i Aftenposten.

Oslodjangoclub4-1