

Pølsekurs
Lær å lage pølser sammen med Annis Pølsemakeri!
Nå har du muligheten til å lære kunsten å lage dine egne pølser! Å lage sine egne pølser er både gøy og spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut og smake.
På kurset vil du få:
- Lage 3 forskjellige pølseslag av svin, lam, okse eller kalv samt spekk.
- Vi stiller med urter, krydder og andre basisingredienser som passer til våre oppskrifter.
- Har du egne ønsker tilsetninger du vil ha i pølsen kan dette medbringes (gjelder ikke alkohol).
- Vi stiller med flere oppskrifter til pølser du kan lage, men du kan også lage din egen «freestyle»
- Alle pølser du lager får du med deg hjem. Det blir ca. 4 kg
- Vi stiller med pølsestopper, og alt annet utstyr som vi behøver.
Pølsene vi lager på dette kurset er grove pølser som er rå, men vi kommer til å fortelle noen ord om det å røyke pølser og spedde pølser.
Det er greit å være minst 2 til å lage pølser, så vi setter opp grupper på 2-3 personer per pølsestopper.
Om du vil ha med en god pølsepartner så er dette en god anledning til å lage masse pølser sammen! Si gjerne ifra på forhånd at dere kommer sammen og husk at alle må meldes på individuelt.
For at kurset blir gjennomført må det være minimum 6 stk som deltar på hvert kurs. Maksimum kapasitet er 11 stk.
Vi kan oppbevare pølsene for henting neste dag.
Du kan velge å betale ved påmelding*, eller la betaling stå blankt og betale senere via link du får på epost, eller når du kommer på kurset.
*Påmeldingen er bindende, eventuell avbestilling må skje minimum 3 dager før kurset for å unngå avbestillingsgebyr.