Hva leter du etter?

Parteringskurs – lam

Parter ditt eget lam!

Annis Pølsemakeri stiller med flotte lam fra Gudbrandsdalen og viser deg hvordan du selv skal partere ditt eget lam.

På kurset vil du få: 

  • Ditt eget lam på 20-25 kg som du får med deg hjem etter partering.
  • Veildening av butikkslaktermester Daniel Byskov eller Stian Nordby.
  • Tips til grunnelggende partering og knivbruk.
  • Introduksjon til å lage pålegg og pinnekjøtt hjemme.

Vi stiller med alt som trengs av lam, kniver sag, og forkle samt andre ingredienser.

Det er en kursavgift på 250 kroner pr person, som betales ved registrering, deretter betales lam etter vekt (kun 129,- pr kg) før eller etter kurset. 

Om et helt lam blir for mye for deg kan du godt ta med en venn og dele på lammet. Det er ingen ekstra kostnad for person nr. 2, men skriv kommentar i kommentarfeltet ved påmelding (det er ikke nødvendig å sende inn en egen påmelding for person nr. 2). 1 påmelding = 1 lam

For at kkurset blir gjennomført må det være minimum 2 stk som deltar på hvert kurs, og maksimum kapasitet er 6 stk.

Torget i Mathallen serverer drikke med og uten alkohol. Vi anbefaler å ikke ta for mange enheter før og under kurset.

Vi kan oppbevare kjøttet til neste dag for henting.

  • Påmelding er bindende, eventuell avbestilling må skje minimum tre dager før kurset for å unngå avbestillingsgebyr.