Hva leter du etter?

OSLO BURLESQUE FESTIVAL

Velkommen Oslo Burlesquefestival!

Miss Flora F. Ellatio og Fifi von Tassel ønsker nå velkommen til Oslo Burlesque festival, den første av sitt slag her til lands.
Burlesque er en grovkornet og humoristisk revyform, ispedd glitter og glamour, og fra 19.-21.oktober er det duket for en fest uten like, når vi nå frister med hele tre kvelder, fullspekket med noen av verdens beste artister, deriblant artister som Kitten N’Lou, MisSa Blue, Fraülein Frauke og Kiki deVille.

Under Glitter Bonanza fredag, 20. oktober, vil du få oppleve noen av de morsomste, rareste og mest politiske artistene i verden akkurat nå.

Showet ledes av den internasjonale artisten Kiki DeVille og headlines av noen av verdens fremste burlesqueartister, Kitten N’Lou og MisSa Blue.

Under Gallashowet, lørdag 21. oktober, er det glitter, glamour og det kunstneriske som står i fokus. Denne kvelden byr på et fargespekter av kunstneriske uttrykksformer, og dette med noen av de beste i bransjen.

Showet ledes av den internasjonale artisten Kiki DeVille og headlines av noen av verdens fremste burlesqueartister, Kitten N’Lou, Fräulein Frauke og MisSa Blue.

Du kan kjøpe billetter til fredag og lørdag hver for seg, 200 kr per billett, eller helgepass for 300 kr. 

**Billetter i salg NÅ**