Hva leter du etter?

NO MIND STATE + THE CRATES

Release-konsert med No Mind State og The Crates i Pokalsalen 9. Februar.

Livet handler jo om fredager, og det vet gladgutta i No Mind State og gromgutta i The Crates meget god! Derfor inviterer de dere til en kveld som kommer til å blir så full av gode vibber, rock og rull og spilleglede at både du og festen kommer til å bikke godt inn i lørdagen! Ta turen til Vulkan sin lille perle Pokalen, og du kommer ikke til å angre.

——-

No Mind State har røtter i alternativ rock, med inspirasjon fra alt fra Muse til Foo Fighters og Queens of the Stone Age. De spiller hardtslående catchy rock, men beveger seg også ut i det mer svevende og melodiske.

The Crates leverer oppløftende rockelåter basert på en bakoverskuende amerikansk sound. The Crates ga ut sin første EP i 2016 og fikk radiospilling på NRK P3 og P13. EP´n ble også lista på Deezer UK´s «Best of the week». Første singel «B-sides» fra Debutskiva er ute nå og resten kommer i Mars 2018.

Herreavdelingen i NRK definerer bandet slik: «Hvis det er et band jeg har lyst til å invitere på Vorspiel så er det The Crates. De spiller den gamle (ikke nye og tøvete) ”rythm and blues”-greia blanda med garasjerock, Ramones, Pop, litt Pixies og Husker Du krydder her og der.»