Hva leter du etter?

MUGISHO OG CHRIS HOLSTEN

Artisten, multiinstrumentalisten, låtskriveren og produsenten Mugisho har et lite knippe låter på samvittigheten nå, og det viser seg at Mugisho er ute av stand til å medvirke på noe som ikke håver inn sjusifret antall streams. Dette har han bevist i form av singlene «Milano», «Play With You» det siste året, og nylig også samarbeidet

med Clairmont og Julie Bergan på låten «Can’t Help Myself». I mellomtiden har historien hans blitt fortalt via landets største talkshows samtidig som han har rukket å være buzz- navn på prestisje-festivaler som by:Larm og Trondheim Calling samt opptrådd på store scener som Skral Festival, X-Games, og nå nylig på VG-Lista Rådhusplassen foran over 80.000 tilskuere. Singelen ”I Would Never” er ute nå og kan høres overalt der musikk finnes.

Våren 2016 fant Chris Holsten for alvor sin plass på den norske popstjernehimmelen. Debutsingelen «On My Own» ble umiddelbart listet på NRK P3, NRK mP3 og NRJ, og det tok ikke lang tid før den ble en hit. Kort tid etterpå fulgte han opp suksessen med låta «Strip» og i desember 2016 gjorde han det igjen da han slapp hiten «Here We Go Again». I mellomtiden har han gjestet både scenen og sofaen hos Thomas og Harald på Senkveld, og turnert Norge rundt med VG-Lista. Nå er Holsten aktuell med sommerlåta ”MEXICO”, som i skrivende stund er en av Spotifys topp 50 mest spilte låter i Norge.

Les mer om Mugisho på Facebook og lytt på Spotifyog Tidal.
Les mer om Chris Holsten på hans hjemmeside og facebookside, og lytt på Spotify og Tidal.