Hva leter du etter?

Intimt julemarked på Vulkan Depot

Lørdag 1. desember blir det et lite og intimt matmarked på Vulkan Depot! Vi får besøk av Telemarklam og et utvalg av butikkene på Depot flytter ut i fellesarealet for anledningen.Ta turen innom og kjøp flotte og smakfulle produkter til jul.

Telemarklam tar turen for å selge pinnekjøtt av ypperste kvalitet. Dette er pinnekjøtt av hele lammet, rett fra fjellet i Vest Telemark – så her får man mye kjøtt for pengene. Telemarklam vil også selge skinnfeller av spæl lam og fenalår.

Smak av Italia finner frem noen av sine flotteste italienske produkter – skinker, oster og annen italiensk snacks. Smak av Italia har også en stor butikk på Vulkan Depot hvor det selges økologiske og naturlige produkter fra Italia.

Fresko stiller opp med deilige brente mandler. Fresko holder til på Vulkan Depot hvor de tilbyr kortreiste, økologiske, ferske og friske produkter på en rask og effektiv måte.

Dette er bare en forsmak på hva dagen vil tilby. Det vil være flere salgsboder på stedet, og det er julestemning på hele Vulkan med aktiviteter på både Depot, i Vulkangata og i Mathallen. Så finn frem nisselua og kom til Vulkan for en trivelig julehandel 🙂