Hva leter du etter?

Mathallen fyller 6 år!

12. oktober fyller Mathallen 6 år, og dette skal selvfølgelig markeres! Vi starter bursdagsfeiringen allerede torsdag 11. oktober og holder det gående ut uken. Og ALLE er invitert!

Det hele braker altså løs torsdag 11. oktober da vi inviterer til storslått bursdagsmiddag med stjernekokk Mikael fra Michelinrestauranten Kontrast. Dagen etter, på selveste bursdagen, inviterer vi til bursdagsfest med Gladkokken. Lørdag blir bursdagshelgens kulturelle innslag – for både barn og voksne – med konserter flere steder på Vulkanområdet. Og på søndag er det tid for KAKE!

PROGRAM

Hver dag: Bursdagtilbud fra alle aktørene.
Ta turen til Torget og sjekk ut bursdagsmenyen. Her finner du et utvalg av bursdagstilbud fra Mathallens butikker og serveringssteder. Finn dine favoritter, bestill maten hos de aktuelle aktørene og nyt maten på Torget med noe godt i glasset fra baren. Torget bar har også egen drinkmeny med spennende bursdagsdrinker for anledningen.

Torsdag: 

19.00 – 22.00: Mathallens one night only bursdagsmiddag med Mikael Svensson fra Restaurant Kontrast. Vi inviterer 60 heldige gjester til å feire bursdag med oss. Og når vi lager fest i byens beste mathall, må vi ha ha en av byens beste kokker på kjøkkenet. Mikael Svensson fra stjernerestauranten Kontrast på Vulkan har satt opp en 4 retters festmeny med sesongens fristelser, som sopp og vilt og mye annet godt!
Billetter legges ut for salg veldig snart – følg med!

Fredag:

07.30 – 09.30: Mathallens maskotter/største fans/lakeier deler ut søtsaker og gratis kaffe til alle som passerer Mathallen på vei til skole eller jobb.

17.00 – 22.00: Gladkokkens afterwork bursdagsparty! Gladkokken tar turen tilbake til Mathallen for å lage skikkelig fest. Her blir det masse deilig mat, cocktails, DJ og garantert Gladstemning!! Hold av datoen og reserver bord tidlig. Bord kan reserveres her

Lørdag:

11.00 – 12.00: Minifestival med Aksel Kolstad på Café de Concert: Barnekonsert.
Den unge norske pianisten, komponisten og entertaineren Aksel Kolstad er en uredd og original musiker og kunstner som skreddersyr klassiske konserter for et hvilket som helst publikum. Han inspirerer og underholder, og kombinerer musikken med gøyal humor.

Café de Concert holder til i Vulkan Depot-bygget, rett over gaten fra Mathallen. Fri entré!

13.00 – 14.00: «Meg og kammeraten min». I anledning vår bursdag inviteres det til fest for alle barna med «Meg og kammeraten min» på Vulkan Arena (vis-a-vis Mathallen). Meg og kammeraten min er en Spellemannsnominert duo bestående av Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Gutta fremfører et show med egenkomponerte låter med en humor som passer like godt for barn som for voksne.

Inngang: Kr. 145,- (gratis for barn under 2 år). Billetter kan kjøpes her, eller i døra.

13.00 – 14.00: Minifestival med Aksel Kolstad på Café de Concert: Gina McCormack (fiolin) og Nigel Clayton (klaver). Billetter kjøpes i døren.

15.00 – 16.00: Minifestival med Aksel Kolstad på Café de Concert: Christian Grøvlen (klaver) – Golbergvariasjonene. Fri éntre.

17.00 – 22.00: Barnebursdag for voksne på Torget. Inviter med deg vennegjengen på en god gammeldags spillkveld. Vi setter frem alt vi har av ulike brettspill. Setter på noen stemningsfulle partylåter på høyttalerne. Mikser noen bursdagsdrinker i baren og serverer pølser i lompe. Er du ikke så glad i pølse kan du kjøpe med deg mat fra en av spisestedene i hallen. Reservering av bord anbefales! Reserver bord her

Søndag: 

13.00 – 15.00: KAKEFEST! Det blir ikke bursdag uten kake. Vi inviterer derfor alle bakeglade venner til å delta i bursdagens store kakekonkurranse! Bak din favorittkake og ta den med til kakebordet. En jury bestående av kakeeksperter vil bedømme alle kakene og premiere vinnerne. Både Mathallens aktører og hobbybakere oppfordres til å delta. Jo flere kaker vi får inn, jo mer kake blir det på folket etterpå. Etter kakekonkurransen skal det spises, og ALLE er invitert. Her er det førstemann til mølla – vi spiser til det blir tomt.

Har du lyst til å bake en kake? Meld inn din kake her
Har du lyst til å spise gratis kake? Møt opp på søndag kl. 13.00.

Instagramkonkurranse hele bursdagsuken

Delta i Instagramkonkurransen – vi trekker ut tre heldige vinnere i anledning vår 6-årsdag.

Alt du behøver å gjøre er å legge ut et stemningsfullt bilde fra ditt besøk i Mathallen i forbindelse med bursdagsuken, legg til hashtag #mathallenoslo og #mathallen6år, og du blir automatisk med i trekningen av et gavekort på Mathallen til en verdi av 500 kroner.
Vi printer ut alle hyggelige bidrag fra vår fotoboks ved inngangen og henger opp på Torget til inspirasjon og glede for alle besøkende (og ansatte).