Hva leter du etter?

Mathallen fyller 5 år

12. oktober fyller Mathallen 5 år, og dette feirer vi med en aldri så liten bursdagsfestival. Og ALLE er invitert!

Det hele braker løs torsdag 12. oktober og vi holder det gående til og med søndag 15. oktober, da vi avslutter det hele med en deilig bursdagsfrokost. Det blir en bursdagsmarkering verdig en 5-åring!

Torsdag: 

12. oktober er selve bursdagen til Mathallen, og da passer det fint at historiens første VM i lutefisk arrangeres i hallen akkurat denne dagen.
Jørn Hoel er konferansier og guider publikum, deltakere og dommere gjennom konkurransen. Dommerpanelet består flere av Norges favorittkokker; Wenche Andersen, Jørn Lie, Øyvind Hjelle, Iselin Bogstrand og Tom Victor Gausdal.

PROGRAM:

11.00-13.00: Smaking. Dommerpanelet vurderer deltakernes produkter. Vulkanfisk deler ut gratis smaks-wrap med lutefisk.

13.00-18.00: Smakstorg. Deltakerne presenterer sine produkter for kunder og gjester i Mathallen. Deltakerne tilbereder sin egen lutefisk. Utdeling av smaksprøver.

18.00-19.00: Underholdning med Lofottrubadurene. Premieutdeling: Kåring av vinner og sølv- og bronseplass.

Både Hitcchiker og Vulkanfisk har lutefisk på middagsmenyen denne dagen. Hitchhiker byr på en streetfood-variant med lutefisk, og Vulkanfisk serverer tradisjonell lutefisk. Vil dere teste ut begge rettene kan dere forhåndsreservere bord på Torget og nyte maten der. 

Reserver bord på Torget her!

P.S! Det blir også lansering av en helt ny øl denne dagen: Mathallen Pale Ale by Oslo Brewing Co. Mathallen Pale Ale vil bli solgt hos et utvalg av Mathallens aktører hele dagen, og Oslo Brewing Co. dukker opp kl. 18-20 for å fortelle mer om ølen og hygge seg med felles øl-interesserte!

Fredag:

13. oktober er den offisielle eggdagen, og i bursdagen, og eggets, navn inviterer vi alle til en dag dedikert til nettopp egget! Det blir egg på menyen (både frokost og middag), lynkurs, og boksignering med Christopher Sjuve og hans nye bok «Egg – alt du trenger å vite + oppskrifter».

På kvelden inviterer Kulinarisk Akademi til Chefs Table på Torget kl. 18.00. Med fokus på mat og vin i kombinasjon blir det servert 9 retter laget av kokker fra KA, hver kokk presenterer hver sin rett. Det er også mulig å bestille tilpasset vinpakke.
Dette er en unik mulighet til å nyte en 9-retters middag tilberedt av KAs fantastiske kokker, og til en hyggelig pris; 999,- per pers. NB! Begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

Billetter til Chefs Table kan kjøpes her

Lørdag:

Vi kårer Mathallens supersmaker! I løpet av Mathallens 5 år har det blitt servert og smakt veldig mye mat i hallen. Alt fra innsekter via knallsterk chili til nisjemat fra inn og utland. Smak er subjektivt, men noen er bedre enn andre til å identifisere smak og sette navn på dette. Vi ønsker å feire Mathallens 5 første år, og alle smakene vi har blitt servert, med å kåre Mathallens supersmaker! På kvelden inviterer vi til Mathallen by night: Bursdagsedition.

Alle som vil kan melde seg på, det er gratis å delta. Det konkurreres i to klasser: Barn 10-17 år, og voksne 18+. Her er det «last man standing»-prinsippet som gjelder, og vinneren kan smykke seg med en ny tittel og fin premie. Meld deg på konkurransen her.

PROGRAM:

12.00: Heat 1 – barn
12.15: Heat 2 – barn
12.30: Finale – barn
13.00: Heat 1 – voksen
13.30: Heat 2 – voksen
14.30: Finale – voksen

18.00: Mathallen by night: Bursdagsedition.

Søndag: 

Bursdagsfrokost på Torget! Kjøp billett på forhånd og ta turen til Mathallen søndag mellom kl. 09.00 og 11.00. Ved gyldig billett kan du forsyne deg fra vår frokostbuffet og samle inn pålegg og tilbehør fra flere av mathallens butikker og restauranter! (Voksen kr. 100 / barn kr. 50)

Kjøp billett her

Kl. 13.00 inviterer vi til kakefest med bursdagskake til alle. Her er det førstemann til mølla, vi spiser til det er tomt 🙂

Instagramkonkurranse hele bursdagsuken

Delta i Instagramkonkurransen – vi trekker ut fem heldige vinnere i anledning vår 5-årsdag.

Alt du behøver å gjøre er å legge ut et stemningsfullt bilde fra ditt besøk i Mathallen i forbindelse med bursdagsuken, legg til hashtag #mathallenoslo og #mathallen5år, og du blir automatisk med i trekningen av et gavekort på Mathallen til en verdi av 500 kroner.
Vi printer ut alle hyggelige bidrag fra vår fotoboks ved inngangen og henger opp på Torget til inspirasjon og glede for alle besøkende (og ansatte) 🙂