Hva leter du etter?

Mathallen by night: by:Larm Edition

1.-3. mars går by:Larm 2018 av stabelen i Oslo, og store deler av festivalprogrammet er lagt til Vulkan-området. I den anledning inviterer vi deg til Mathallen by night: by:Larm Edition med Bloody Marys og meksikansk mat på menyen!

TORSDAG 1. MARS: QUIZ

Kl. 19.00 torsdag 1. mars blir det arrangert quiz på Torget i regi av Quizkollektivet. Dette er en quiz som passer for alle, bestående av to deler; en allmenndel og en musikkdel. Det ryktes om god stemning og fete premier!

Denne quizen holdes vanligvis på Pokalen Pub vis-a-vis Mathallen hver torsdag. Siden by:Larm Black arrangeres på Pokalen og Vulkan Arena flyttes quizen over til Torget i Mathallen. Meld på ditt lag og reserver bord ved å sende Pokalen en PM på Facebook eller HER! Man kan være 5 personer per lag!

FREDAG 2. MARS: AFTERWORK

Start helgen med en drink og noe godt å spise i Mathallen! Det blir musikk, pop up-kjøkken og bar og veldig god by:Larm-/afterwork-/fredagsstemning!

NB! Vi anbefaler å reservere bord på forhånd. Reserver her

 Kjøp drinkbong i baren på Torget, og miks deg en god start på kvelden i den selvbetjente Bloody Mary-baren. Her finner du alt du kan ønske deg av Bloody-varianter (både med og uten alkohol) – selvsagt med kun de beste råvarene. Du er velkommen med og uten by:Larm-pass.

Bloody-baren er åpen:
Torsdag/fredag 1. og 2. mars: 13-21
Lørdag 3. mars: kl. 13-22

Mangel på bartending skills? Null problem- vi stiller selvfølgelig med oppskriften på den perfekte Bloody.

I samarbeid med Vulkans Quesadilla-Konge Jose inviterer vi til mexican fiesta under by:Larm!  Torsdag – lørdag står Jose’s Café & Quesadilla Bar på Torget og serverer den perfekte by:Larm-maten. Mathallen by night-stemningen starter i femtiden, men du er hjertelig velkommen til å komme tidligere og nyte en hjemmesnekra Bloody Mary eller annet godt i glasset!

Jose byr på noen av hans bestselgere:

  • Tacos (kr. 39,- per stk)

Carnitas – pulled pork
Pollo – kylling
Bistec – biff
Vegetariano – vegetar

  • Quesadilla (fra kr. 129,- per stk)

Carnitas – pulled pork
Pollo – kylling
Bistec – biff
Vegetariano – vegetar

  • Tortilla chips m/tilbehør (fra kr. 49,-)

Lyst til å bli med på en skikkelig meksikansk fiesta under årets by:Larm? Inviter med deg vennegjengen og reserver bord nå. Her er alle velkomne, både med og uten by:Larm-pass!

Reserver bord

Velkommen til Mathallen by night: by:Larm Edition!