Hva leter du etter?

MAJOR PARKINSON

Major Parkinson er tilbake i Oslo og Vulkan Arena 12. januar! Med skyhøye ambisjoner og nytt låtmateriale i bagasjen er både de og vi klare for en kveld uten om det vanlige i midten av januar.
 
Etter fjorårets suksess med albumet «Blackbox», entrer de denne gangen Vulkan Arena med et helt nytt show og låtmateriale i bagasjen. Ikke nok med at Major Parkinson vil vise publikum hva de har i vente det kommende året – det blir også en eksklusiv verdenspremiere og singelslipp av tittelsporet på den kommende plata. Dette er med andre ord verdt å få med seg!
 
For de som ikke kjenner til Major Parkinson og deres fantastiske liveshow fra før, er det verdt å nevne at siste plate, «Blackbox», etter over åtti internasjonale anmeldelser, har et snitt på 93,8 av 100, og har fått mer en femten topp-10-beste-album-plasseringer internasjonalt. Bandet solgte også nylig ut konserten de skal ha i London denne høsten, i forbindelse med en kommende Europaturné.
 
Selv beskriver bandet rammeverkene for kvelden som mørk, dansbar synth-pop og tunge beats i en klam og utenomjordisk neonverden.
Det er bare å begynne å glede seg – dette vil du ikke gå glipp av!
Billetter i salg nå!