Hva leter du etter?

MAGGIE ROGERS

— FÅ BILLETTER IGJEN —

Maggie Rogers til Vulkan Arena 7. mars!

Kritikerroste Maggie Rogers, som for alvor ble kjent med låten «Alaska», slipper snart sitt etterlengtede debutalbum på Poly Records og gjester Vulkan Arena torsdag 7. mars!

Sangeren, låtskriveren og produsenten Maggie Rogers kombinerer folk, elektropop og R&B på sitt helt egne unike vis. Hun vokste opp i landlige Maryland og har lenge laget folkemusikk, men oppdaget og forelsket seg i elektronisk musikk da hun studerte i Frankrike.

I 2016 presenterte hun en låt for Pharrell Williams i en masterklasse hun deltok i. «Alaska» rørte og begeistret Williams og en video av han som lytter til låta spredte seg raskt og resulterte i millioner av visninger.  Hun lanserte den ferdige versjonen av låta senere den måneden.

Etter hennes uteksaminering fra NYUs Tisch School of the Arts gav hun ut sin kritikerroste debut-EP «Now That the Light is Fading».

Hennes debutalbum på Poly Records “Heard It In a Past Life” slippes 18. januar 2019. Albumet inkluderer «Alaska» i tillegg til oppfølgingssinglene «Falling Water», som hun skrev med den tidligere Vampire Weekend-produsenten og multi-instrumentalisten Rostam Batmangli og «Give A Little», som ble hyllet av Pitchfork.

BBC, Tidal, Google Play, Vevo, Pandora og en rekke publikasjoner mener alle at hun er en artist vel verdt å følge med på. NPR melder at hun er en av deres favorittmusikere og The New Yorker erklærer: «Maggie Rogers is an artist of her time».

Det var magisk da hun varmet opp for HAIM tidligere i år og vi gleder oss til en fullverdig konsert med henne torsdag 7. mars på Vulkan Arena!