Hva leter du etter?

Kokkekurs i teknikker (gratis)

I forbindelse med Kulinarisk take-over inviterer Kulinarisk Akademi til gratis kokkekurs med fokus på teknikker og demonstrasjoner – minikurs i teknikk fra vår nyeste bok: Kok&stek. 

Kurset varer 1 time: 15 min / 4 teknikker=
• Blanchering-grønn mix med beurre monte
• Pannesteking- entrecote og piggvar
• Sous vide-høyrygg og hollandaise
• Ovnsteking -fjellørret og saltbakt selleri

Praktisk info
Kursene vil foregå både på Torget og på vår avdeling i andre etasje. Fire stasjoner med fire forskjellige teknikker. 15 min. per stasjon.
Det blir smaksprøver underveis. Du velger selv hva du ønsker å delta på, så det er lurt å møte opp litt før tiden for å orientere deg om hva som skjer på de ulike stasjonene.

Demonstrasjonskurset med fire poster holdes to ganger i løpet av dagen:
kl 10:30-11:30
kl 12:00-13:00
Førstemann til mølla-prinsipp!