Hva leter du etter?

Julegrantenning på Vulkan

Vi starter førjulstiden på Vulkan med julegrantenning i Vulkangata!

Torsdag 29. november kl. 17.00 markeres starten på julen hos oss, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig førjulsstund. Det blir servert varm gløgg i koppen og pepperkaker. Det blir live musikk og danseopptreden med Juice Crew. Og vi lyser opp årets julegran!

Har dere lyst til å fortsette julestunden etterpå kan dere bevege dere inn på Torget i Mathallen hvor det er mulig å få kjøpt «voksengløgg» og andre spennende juledrinker. Mathallens serveringssteder byr også på masse god mat om dere skulle være sultne – spis i en av restaurantene eller ta med maten til Torget. Ønsker du å reservere bord, klikk her!

Om Juice Crew:

Juice Crew er blant de aller beste street dansegruppene i Norge og kjent for å gå til topps i tv program som Norske Talenter og Mitt dancecrew. Og snart skal de være med på den prestisjetunge “World of Dance” der verdens råeste dansere battler.

Til daglig trener de i Kyrre Texnæs Studio på Vulkan, og på julegrantrenningen vil de vise en helt ny koreografi som garantert vil bevege dere.

Ta godt imot Raid, Moh og Fabian i Juice Crew!

juice crew

Velkommen til julegrantenning på Vulkan!