Hva leter du etter?

Jansen Records presenterer: SHEER MAG (US) + DEATH BY UNGA BUNGA

Denne pakka er uslåelig! 100 % helaften-alarm med Sheer Mag (US) og Death By Unga Bunga 16. august!

**Billetter i salg nå på Ticketmaster**

 
Jansen Records er svært fornøyde med å innlede vår konsertserie med å bringe det uimotståelige punk/garage/power pop-bandet Sheer Mag tilbake til Oslo. Med punk-attitude, garage-estetikk og plenty Thin Lizzy-plater i samlinga er Sheer Mag idiotisk fengende og deilig upolert på samme tid. Frontet av naturkraften Tina Halladay og hennes vanvittige, gneldrevokal, er bandet et fantastisk skue live. Med tre sabla bra EP-er og det makeløse debutalbumet Need to Feel Your Love ute, er Sheer Mag klare for å erobre Norge.
 
Death By Unga Bunga hadde releasekonsert på et stappa Vulkan i april og de som var der vil ha denne sensasjonelle opptredenen som et hyggelig minne resten av livet. Selv om medlemmene i Death By Unga Bunga fortsatt kan regnes som relativt unge menn, feirer de i år faktisk 10 år som band. Rockeband, for å være eksakt. Dette markerte de med å gi ut sitt femte album tidligere i år, med den oppsummerende tittelen «So Far So Good So Cool». Bandet har nylig unnagjort to store USA-turnéer, både som headliner og support for legendene i Stiff Little Fingers, og har selvfølgelig vært land og strand rundt her til lands også det siste året. Nå skal de rive ned Vulkan sammen med et av deres favorittband, Sheer Mag.
 
 
Jansen Records presents er en ny konsertserie der vi i Jansen booker artister fra fjern og nær som vi digger. De som spiller trenger ikke ha noe med plateselskapet vårt å gjøre – det viktigste er at de lager kul musikk. Til hver konsert vil det bli laget en unik, spesialdesignet plakat; silketrykket, nummerert og signert, som vil være til salgs den kvelden som et eksklusivt minne. Plakatene for konsertene i 2018 vil være illustrert av Peter-John de Villiers.