Hva leter du etter?

JAH CURE (JA)

5K Productions presenterer: JAH CURE (JA)

Klar for reggae musikk fra øverste hylle? Reggae-storheten gjester igjen tigerstaden, og forrige gang var det mildt sagt rift om billettene. Det er bare å begynne å glede seg til 16. mars, en helaften med reggae, god stemning og en av reggaemusikkens vakreste stemmer! Billetter  i salg i morgen kl. 10!

Grammynominerte og billboardtoppende Jah Cure har en av reggaemusikkens vakreste stemmer, og endelig vender han nesen mot Oslo igjen. I barndommen pleide Siccaturie Alcock, bedre kjent under artistnavnet Jah Cure, å snike seg ut gjennom soveromsvinduet for å dra på konserter til de legendariske reggaeartistene som Bob Marley, Peter Tosh, Beres Hammond m.fl. Sistnevnte ble også Cures mentor og produsent, noe som har vært toneangivende for hans artistiske utrykk frem til i dag.

Cure slo gjennom på 90-tallet, og har preget hitlistene med et flertall låter, som for eksempel «Unconditional Love», «Call On Me» og «Never Find». Med sine rundt 105 millioner visninger på Youtube er Cure en av verdens mest kjente og populære reggaeartister.

For Jah Cure, var 2016 er storslått år. Han ga ut albumet «The Cure», som både dominerte billboardlisten «Reggae Charts» i hele 36 uker, og han ble samme år nominert til beste reggaealbum under Grammy Award.

For tiden sluttføres hans åttende album, som har fått arbeidstittelen «Royal Soldier», med vokalbidrag fra blant annet Tory Lanez, Mya, Phyllisia Ross og Popcaan. Han er også aktuell med hiten «Wine Slow» med Dany Neville, og den britisk dancehall/reggae stjerneskuddet Trillary Banks.

Nå er det bare å glede seg (og skynde seg å kjøpe billetter i morgen) til en aften med reggae fra øverste hylle!