Hva leter du etter?

JACK & JACK (US)

Duoen Jack & Jack (US) kommer til Norge og Vulkan Arena! Konserten har fri aldersgrense og billetter er i salg fredag 9. november.

De to vennene Jack Gilinsky og Jack Johnsen fra USA har skapt den berømte duoen Jack & Jack. Nå får du oppleve dem live på Vulkan Arena i mars 2019!

Deres unike vennskap har vært med på å skape fantastisk musikk. De har oppnådd mye, tross den unge alderen: singelen «Like That» feat Skate solgte til gull, EPene Calibraska (2015) og Gone (2017) har ligget på topplistene flere ganger, og de har solgt ut headliner-turnéer, hvor de blant annet har samarbeidet med Jonas Blue, som de også ga ut låta «Rise» med. Dette samarbeidet ble tatt svært godt i mot, og låta ble strømmet over en halv milliard ganger på under seks måneder. Den toppet også #1 i Storbritannia. Som en avslutning på turnéen hadde de konsert med Blue på Wembley Stadium foran 90.000 mennesker. En annen låt som også ble svært populær er «Beg», som kom inn på Top 40 – de opptrådte også med denne låta på The Today Show.

I dag har de over 25 millioner følgere på sosiale medier, over 190 millioner avspillinger på Youtube og de ble både nominert til Teen Choice Awards og Streamy’s. De har blant annet blitt hyllet av Forbes, Billboard og Huffington Post, for å nevne noen. Duoen har delt scene med Shawn Mendes, Demi Lovato og flere andre kjente artister. Jack & Jack har opptrådt på de prestisjefylte programmene BBC Live Lounge og ABC’s The View. I tillegg til dette har de vært ambassadører for merkevarer som Samsung, Verizon, Dell, Disney m.m. Det er med andre ord to store stjerner vi ønsker velkomne til 5. mars!

Fri aldersgrense – billetter i salg fredag 9. november!