Hva leter du etter?

Italienske dager i Mathallen

I løpet av fire dager skal Mathallen ose av Italia. Våre aktører med hjertet i og for Italia vil presentere sine beste råvarer, smaker og oppskrifter for store og små. Gjennom sin kjærlighet for Italiensk mat og atmosfære vil de gi gjestene en italiensk totalopplevelse utenom det vanlige.

Program: 

Tasting Tour:
Tirsdag, onsdag og torsdag får publikum mulighet til å smake seg gjennom det beste av italiensk mat i Mathallen. Aktørene stiller med sine beste råvarer, selvsagt i følge med en god italiener i glasset.

Touren har følgende stoppesteder:

Festmiddag
Fredag avrunder vi med en italiensk helaften på Torget i Mathallen i regi av Kulinarisk Akademi. Her blir det satt sammen ulike kombinasjonsmenyer med fokus på romansen mellom mat og drikke.

Bestill plass her: 

Pastakurs
Store barn mellom 10 – 12 år inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig italiensk mat sammen.  Les mer her

Vinsmaking

I løpet av 30 minutter får du en rask innføring i ett av verdens beste vinland og får smake to ulike viner fra forskjellige vindistrikter.

Vi går raskt gjennom teorien bak vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som den gjør. Vi snakker kort om vinenes druesorter og framstillingsteknikker for å forstå hva dette har å si for vinens smak. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Bestill her

Vi sees på Italienske dager!