Hva leter du etter?

Heimlengsel – ein kveld i Telemark

Har du heimlengsel? Fortvil ikke!

8. september finner du Telemarks-pilen på kartet over Vulkan Arena midt i Oslo. Det blir en festkveld for alle telemarkinger når flere band og innslag med underholdning i ekte Telemarkstil står på scenen!
Vi sjekker ikke fødested ved inngangen, så alle er hjertelig velkommen. Program slippes fortløpende – følg med!
Anne Fagermo
Anne Fagermo har siden vinteren 2018 skrevet låter i samarbeid med Camilla Moen. I juni tok de sin første tur til studioet og begynte arbeidet med en kommende EP som skal gis ut vinteren 2018/2019. Musikken de lager beveger seg innenfor pop- og rock-sjangeren, og med seg i bandet har de Nathalie Hegna på bass og Bjørnar W. Risdalen på trommer.
Sonic Family
Bandet fra Notodden har en enorm glede for fengende poplåter, lekende rockeriff, og storslagen stadionrock. Det blir en energisk konsert der de spiller dynamisk og interessant sjangerblanding. Sangene strekker seg fra lekent og dansbart til rolig og melankolsk. Bandet har lenge ligget i dvale hjemme i Telemark, men har endelig våknet etter en lang innspillingsperiode i Sonic Attic Studios. Skiva deres ferdigstilles i løpet av året, men nå gleder de seg først og fremst til å dele nye og gamle kreasjoner på Vulkan Arena. De garanter peace, love og pop&roll!
Red Dust
Bandet spiller kompromissløs 70- og 80-talls pop-rock, inspirert av grupper som Police, Derek and dominos og Steely Dan. Det har vært noe stille rundt bandet de siste to årene, men en Telemarksfest er en perfekt anledning for gjenforening. Denne festkvelden stiller de også opp med diverse gjester på scenen. Dette blir rått!
Pink Slips
Bandet fra Stathelle er erfarne musikere, som startet opp så tidlig som i 2007. Stathelles sønner fokuserer på rock, og selv lager de eksplosive låter med norsk tekst og gode melodier. Bandet spiller også coverlåter med høy energi, så dette blir ikke annet enn helt insane bra!
Marjit Vinjerui
Marjit har vekket smil hos publikum fra mange scener; blant annet sunget ved snøkledde topper på Vinjerock i Jotunheimen, på damplokomotiv i England, ved to anledninger turnert den solfylte californiske vestkysten og holdt konserter med portugisiske jazzmusikere på den vulkanske øya Madeira. Nå kommer hun til Vulkan Arena og med seg har hun med Jan Birger Akerhaugen (gitar), Kristine Hegland Akerhaugen (kor) og Marius Johansen (steelgitar).
Det blir sanger fra hennes tidligere utgivelser “Friendly Fools” og «Birds a`chirping» samt nye godbiter. Musikken beveger seg fritt og uanstrengt i poplandskapet med inspirasjon hentet fra country, folk, rock og jazz.
 
**Billetter i salg nå**
 
Velkommen til et samlepunkt for alle venner som har litt heimlengsel!