

Grunnkurs i saus
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 6 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Du lager fra bunnen av sauser som for eksempel rødvinssaus, salvie- og kremsaus, gribichesaus, eple- og smørsaus, sennepsvinaigrette og bèrbaise.
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Deltagende matkurs (ca 3 timer)
- Smaksprøver under kurset
- Kurskompendier
- Forkle til å ta med hjem
- Lån av utstyr under kurset
- Foredragsholdere
- Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Slik gjennomføres kurset:
- Demonstrasjon fra Kulinarisk Akademis kokker
- Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene
Etter kurset har du lært:
- Grunnsauser, både varme og kalde
- Hvordan videreutvikle de forskjellige grunnsausene
- Hva de forskjellige sausene kan brukes til
- Forskjellige teknikker
Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: ebr@kulinariskakademi.no