Hva leter du etter?

Gateburet // Kveldsklubb // Feat: Kinakål

Velkommen til Gateburet – Hitchhikers nye månedlige kveldsklubb hvor vi avgrenser halve lokalet med et gitter og inviterer spennende personligheter til å holde intime gjestespill med ulike spesialiteter av mat fra hele verden. Hver gjest setter sin egen meny og tar med egen spilleliste for å skape den beste stemningen.

Først ut torsdag 15. februar er Håkon Lindbäck aka Kinakål.no som har spesialisert seg på kinesisk mat siden 2008. Han har selv bodd i Kina i lange perioder av sitt liv, og har jobbet på flere restauranter i folkerepublikken. Håkon lager hovedsakelig retter fra Sichuan og Hunan, og lager kinesisk mat på ekte og autentisk vis. Selv hevder han at en kinesisk middag er noe man gjør sammen, så vi gleder oss til han kommer på besøk for en friendly Kitchen takeover.

Vi kjører kinesisk Hip-hop, gode drinker og lyst friskt øl som passer de smaksrike rettene.

Ps: Vi avgrenser lokalet til kun 35 sitteplasser så vær rask om du vil sikre deg bord til dette.

Her kan du booke bord.
Merk bookingen: «Kinakål»

我是土生土长的挪威人,但是却有一颗中国心。我爱中国的 山山水水一草一木,更爱中国的山珍海味美食佳肴。曾先后 在北方南方学习中文,到小城市旅行,在地道餐馆拜师学厨 。饿了吗?挪威厨子给您做正宗中国菜!
OM HITCHHIKER:
Hitchhiker holder til i andre etasje på Mathallen og er inspirert av gatemat fra hele verden. Velkommen inn til en kulinarisk reise fra gatehjørne til gatehjørne hvor vi introduserer uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med vår egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver sin side av kloden kombinert i samme rett, og vi er kjent for å ta vare på tradisjoner såvel som å bryte dem. Menyen endres hyppig etter sesong og vi har et fokus på bærekraftige og økologiske råvarer. På Hitchhiker kan du nyte både enkeltretter og full meny, og vi legger opp til at gjestene våre skal kunne dele rettene og opplevelsen. I baren finner du et utmerket utvalg av flaskeøl, naturviner, drinker, bøker og eksklusiv merch.