Hva leter du etter?

ELEKTROJUS

ELEKTROJUS ER TILBAKE! 

Vi har igjen spadd frem helt ferske, nypressede elektronicaartister. Denne kvelden kan du danse til dype beats og jovial elektropop når du sjekker ut hva landet har å by på av nye fremadstormende talenter.

På scenen står følgende «jucie» artister:

————–

– MaVe – 

I September slapp MaVe singelen ”Bombs” i samarbeid med indie labelet R:E Records. Siden da har låta vært med i NRK serien ”Jævla Homo”, blitt anbefalt av både P3 Urørt og NPS music, A-listet hos RadioNova og blitt spilt hos Ruben på P3. Låta er laget sammen med produsent Are Næsset.

BOMBS

20. oktober slapp MaVe musikkvideoen til ”Bombs” som er laget i samarbeid med fotograf Erik Berg-Johansen. Videoen har blitt listet av musikkbloggen ”Wonky Sensitive” som en av 40 nye musikkvideoer verdt å sjekke ut og høstet god omtale fra musikkblogger som MusicalHeartBeat og EliteMuzik.

MUSIKKVIDEO

MaVe alias Marita Vestad, opprinnelig fra Ringebu i Gudbrandsdalen er en artist og låtskriver som lager breial elektronika i et landskap av tung bass, følelsesfylte tekster, og en kraftfull, unik vokal som kan gi de mest hardbarka bakoversveis. MaVe’s særegne stil kombinerer elementer fra trap, drum & bass, ambient elektro og med sin bakgrunn i rock sjangeren skiller hun seg ut i det voksende elektronika miljøet.

Siden debuten i 2014 har MaVe gitt ut et flertall singler og musikkvideoer som har ført til support slots for et flertall artister inkludert: BIGBANG(NO), AMBER RUN(UK), FRØDER(NO), MARIANN ROSA(NO) og den franske elektronikartisten OWLLE for et utsolgt Sebright Arms i London.

www.mavemusic.com

Spotify
iTunes
YouTube
Facebook

——————

– REFF –

Anders Reff er 32 år og bor i Oslo men har vokst opp i øykommunen og skjærgårds-paradiset Hvaler.
REFF skulle gjerne ha kalt musikken sin for skjærgårds-bass, men det blir litt klønete på engelsk: archipelago-bass…

REFF lager moderne elektronisk musikk som henter inspirasjon fra blant annet future bass, hiphop, house og techno.

Lytt og kos deg med denne.

————

– CALVERT –

Søskenparet Calvert har det siste året sluppet en låt i måneden som del av prosjektet «Året etter».

De har et variert og dynamisk sound med den perfekte miks av organiske og elektroniske elementer.

Sammen skaper de sjelfull elektropop som stikker i hjertet.

Mer informasjon om artistene slippes fortløpende – FØLG MED!