Hva leter du etter?

Elektrojus

På tide med en ny runde av Elektrojus!

Igjen har vi spadd frem helt ferske, nypressede elektronicaartister. Denne kvelden kan du danse til dype beats og jovial elektropop når du sjekker ut hva landet har å by på av nye fremadstormende talenter.

På scenen får du oppleve følgende artister:

——————

-Sgrow-

Vilde Nupen og Kristoffer Lislegaard utgjør til sammen duoen Sgrow, og er med sin eksperimentelle elektroniske musikk et spennende tilskudd til Norges elektronikascene. Duoens forkjærlighet for pop-, klubb-, og samtidsmusikk er utgangspunktet for en interessant og særegen tilnærming til lydbehandling og låtformater. Sgrow lager dansemusikk for hjernen og lyttemusikk for hjertet, med nikk til Björk, FKA Twigs og Nicolas Jaar.

Sgrow slapp nylig deres andre album «Circumstance» og jobber for tiden med andre del av albumserien med samme navn.

www.sgrow.no
Soundcloud
Facebook

——————

-Monteur-

Monteur er et elektronisk basert prosjekt som beveger seg innenfor mange forskjellige sjangere. Siden oppstart i 2016 har låtene fått support av blant andre Arty, Hardwell, Porter Robinson, Suicidesheep og kommet seg inn på US Top 50 Viral listen på Spotify. Han gleder seg enormt til å gjenta suksessen fra den første Elektrojus i august 2017!

Facebook
Musikk

——————

-Astro 12-

Wir Nicht Im Frieden Kommen!
Astro 12 vender tilbake til scenen etter seks år under jorda. I kjølvannet av den svært oversette, men dog genierklærte (i visse kretser) debut-EP-en, Tchernobyl Reactor (2011), har elektronikaduoen jobbet iherdig med oppfølgeren. I 2017 kom det to nye låter som har fått ei god neve lytt på internett. Med et politisk budskap, blottet for gjennomslagskraft og synth-melodier lånt fra 80-tallets mørkeste bakgater, vil Astro 12 gi deg følelsen av å være på rave i Vladivostok anno 1995. Ingen har savnet dem, men nå er de tilbake. De lover å øve litt og å spille tøft. Vær med på feiringen av århundrets 10 minus 3-års jubileum!

——————

-Oskar Bremer-

Oskar Bremer fra Oslo inviterer deg inn i sitt melankolske univers med låter som berører og fenger. Med sin særegne stemme og sitt nærvær på scenen leverer 23-åringen  en sjelden musikalsk opplevelse som du garantert ikke vil glemme.

Musikk