Hva leter du etter?

BLOODY BEACH

Bergensbandet BLOODY BEACH spiller en miks av pop, rock og psykedelia, med innslag av afrobeat, dub og surf. Bandmedlemmene har lenge vært opphengt i skakke groover og eksotiske klanger, alt fra pakistansk surf til afrikansk synthpop. Nå får vi endelig høre bandets nye album ”BOYS” som allerede før sin utgivelse dro i land toppkarakter hos bl.a. Dagbladet.

Bloody Beach ble startet sommeren 2007. Chris og Anders skulle spille sammen på Quartfestivalen. Der møtte de Arne, og det ble fort klart at de hadde en god musikalsk kjemi. Kim Åge ble spurt om å bli med på den første øvingen og var kort tid etter han kom inn døra i øvingslokalet kastet ut i en Rundgrensk versjon av Culture-låten “I Tried”.

Siden den gang har gjengen servert sin egen solfylte miks, som de selv kaller “Tropidelica”, til feststemte og danseglade mennesker over hele verden. Tanken har hele tiden vært at det skal være fritt og gøy å spille, og dette har smittet over på publikumet. Etter hvert som sounden ble mer leken ble Erlend i 2012 med på tangenter og diverse rariteter.

Bloody Beach har turnert i både Spania, Tyskland, Nederland og England, i tillegg til å spille på større festivaler som By:Larm, SXSW i Texas og Dockville festival i Hamburg. Debutalbumet «Bloody Beach Pirate Radio Presents» ble sluppet våren 2014 og fikk gode anmeldelser kastet etter seg, med femmere i bla. Dagbladet, VG, BT og Bergensavisen. Siden den gang har de dukket opp på Nattjazz, Øyafestivalen og Roskildefestivalen.

Sjekk ut bandet på deres hjemmesideFacebook og Spotify.

Bloody Beach har fått en rekke gode anmeldelser – les noen her:

Plateanmeldelse – Deichman

Plateanmeldelse – Dagbladet

Plateanmeldelse – Bergens Tidende

Plateanmeldelse – Gaffa

**BILLETTER I SLAG NÅ**