Hva leter du etter?

BLOOD COMMAND

I 2017 var Blood Command tilbake i offentligheten med et album spekket med frekke og grandiose hits. I fjor spilte de hos oss, til et jublende publikum og strålende kritikker. Nå er de tilbake på Vulkan Arena!

Etter tre album, en rekke EPer og fire radiohits er Blood Command mer sulten på suksess enn noen gang. Soundet har fremdeles det distinkte fingeravtrykket til produsent og låtskriver Yngve Andersen: spist nok til at du blir utfordret, men bredt nok til at du får lyst til å slenge hendene i været og løpe ut i folkehavet. Andersen høstet stor annerkjennelse som suksessfull produsent, og står bak flere monster-hits, men Blood Command er og blir hans hjertebarn. Blood Commands tilbakekomst i 2017 viste et band som aldri har hørt så bra ut. Vokalist Karina Ljone er sintere og mer treffsikker en noen gang, ninjariffene smidigere, og trommis Sigurd Hakaas setter ny standard innen actiontromming. Det hele leveres med nådeløse stikk av morderiske hooks. Høres dette rart ut? Det er fordi du ikke har hørt albumet ennå! Blood Commands tredje album har fått tittelen Cult Drugs og ble sluppet i april 2017 på Fysisk Format. Bandets siste album, Cult Drugs, har fått flotte anmeldelser, akkurat som albumet fra 2012, Funeral Beach. Sistnevnte kan skilte med 5/5 i Kerrang (som også plasserte dem på nr. 8 i deres Year end liste), 9/10 i Rocksound, 5/6 i VG, Dagbladet, BA, BT, og P3, for å nevne noen. Metal Hammer UK ga bandet 9/10 og sa at bandet er noe av det beste de har hørt de siste årene. I 2010 var Blood Command med i NRKs Urørtfinale og Spellemann-nominert for debutalbumet Ghostclocks. Blood Command har spilt på de fleste store festivaler i Norge: Hove, Øya, Slottsfjell, Norwegian Rock og Sjona for å nevne noen. De har også spilt på flere utenlandske festivaler, som Roskilde, Nova Rock i Østerrike hvor de delte scene med blant andre Iron Maiden, og The Great Escape i Brighton, hvor de vant ”Best Concert of the Year” i Artrocker Magazine. Bandet har jevnlig lagt Europa for sine føtter og gjort support for bl.a Biffy Clyro og Protest the Hero.

SUPPORT 1: Combos
Combos leverer energisk, straight forward og in-your-face rock på en pop’a og fengende måte! Deres musikalske inspirasjon og egen lyd skapet et nytt og futuristisk uttrykk, som er lyden av 2019. Dette blir rått!
 
SUPPORT 2: TBA