Hva leter du etter?

SOMMERKONSERT MED ASLE BECK

Den folkekjære artisten Asle Beck selger for tiden ut konserter i hele Norge, og har med sine personlige og ærlige tekster og fengende melodier blitt  en av våre mest strømmede vise- og visepopartister de siste ti årene. Lørdag 31. august stiller han med fullt band, korister og venner på Vulkan Arena.

Asle Beck er kjent for radioslagere som bl.a. «Skur 55», «Varme Vinder» og «Grünerløkka» og sangene hans har nå blitt strømmet og avspilt over syv millioner ganger bare på Spotify og iTunes. Musikkvideoene hans er blitt vist over en million ganger på Youtube. I 2017 ble albumet «Bruvoll Hotell» et av de mest solgte norskspråklige albumene og føk rett inn på en sterk 10. plass på VG Lista Topp 40 sammen med norske og internasjonale superstjerner. En solid prestasjon av en beskjeden låtskriver fra Grünerløkka. Beck har også tidligere gitt ut de kritikerroste albumene «Tanker fra i går» (2008) og «Gikk så stille forbi» (2014).

Det er stor grunn til å glede seg ekstra mye til konserten på Vulkan Arena i august neste år: Asle Beck vil slippe en ny singel samt fremføre helt nye låter for publikum. Her er det bare å sikre seg billetter så fort som mulig dersom du gleder deg like mye som oss da denne konserten vil bli utsolgt, så her gjelder det å være rask.

Billetter i salg torsdag 6. oktober kl. 10.00.