Hva leter du etter?

ARRESTED DEVELOPMENT (US)

Arrested Development er banebrytere innenfor sjangeren hip hop.

Siden 1991 har bandet spredd fargerike lydbilder verden over.

Bandet har mange priser på hylla, blant annet 2 MTV Awards og 2 Grammys, óg hiten «Tennessee» har blitt stemt frem av Rock and Roll Hall Of Fame som en av de 500 sangene som har vært med å forme Rock and Roll sjangeren. Bandet analyserer og feirer de fargedes virkelighet i USA, men musikken deres snakker til alle nasjonaliteter og fansen deres kommer fra hele verden. De er dansere, vokalister og en felles musikkraft.

Bandet var de første Afroamerikanske artistene som donerte midler til The African National Congress for å avslutte Apartheid. De sto på scenen med Nelson Mandela i Sør-Afrika i 1994.

Arrested Development var nummer to i verden som dro på turné med live band, ha kvinnelige og mannlige band-medlemmer, og samtidig fremme et budskap om håp, ønske om endring og feiring av livet.

Bandet har alltid vært som en stor familie og består i dag av: Speech, 1 Love, Tasha LaRae, Fareedah Aleem, Za’, og JJ Boogie. De har også med seg Montsho Eshe, Headliner, Aerle Taree, Rasa Don, DJ Kemit, Nadirah Shakoor, Nicha Hilliard, Kennedy og TallBoy & Ajile. Navn som Dionne Farris, Laurnea, Paulette, Caron Wheeler, Toni (cat) & Foley (Miles Davis) har delt scene med bandet.

I 2012 slapp bandet en mix-tape “Standing At The Crossroads”. Musikkvideoen til singelen «Living» vant L.A MOVIE AWARD – en av mange priser videoen høstet. «Living» toppet listene i USA og lå som #3 på lister i Malaysia.

Historien til bandet skrives fortsatt med ny musikk, turnéer og samarbeid – og 22. oktober gjester bandet Vulkan Arena, noe vi gleder oss stort til!

BILLETTER I SALG NÅ!