Hva leter du etter?

AIMING FOR ENRIKE + DEATHCRUSH

Bli med på en helaften på Vulkan Arena når Aming For Enrike og Deathcrush har split-konsert. Dette blir en kveld fylt med eventyrlystne, energiske rytmer samt catchy og dansbare låter.

Aiming for Enrike

Den eksplosive Oslo-duoen, som utgjør Aiming for Enrike, skaper et spennende og eget univers med deres nyskapende og inntrykksfulle musikk. Med et trommesett, en rekke sammenkoblede gitarforsterkere og en serie loop og effektpedaler, blir det både jazz, støy, postpunk og funk når de inntar Vulkan Arena.  Rytmene deres er både eventyrlystne, energiske og dansbare.

Duoen ønsker å nå utover scenekanten og inn til publikummet sitt, med deres bevegelse og energi, som begge kjennetegner musikk som elektronisk og funk. Deres siste album, ”Las Napalmas”, kom i fjor høst, og her viser de at Aiming For Enrike kun består av to musikere, kan være noe vanskelig å forstå. Én gitar, spilt av Simen Følstad Nilsen, og et trommesett, utført av Tobias Ørnes Andersen. Platen deres, som både er innom energisk og klubbete låter, er også spilt inn 100 % live i studio, med de to musikerne i samme rom.

Vi gleder oss stort til å entre Aiming For Enrikes eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, studioet og scenen.  Det du ser er det du hører, og det du ser er pur lykke – både for publikum og band.

Deathcrush

Vi gleder oss stort til Deathcrush spiller på Vulkan Arena 3. november. Trioen, bestående av Linn Nystadnes, Vidar Evensen og Pelle Bamle, har for lengst mottatt en haug av lovord. Det er ikke bare publikum som elsker dem, NME(UK), Drowned in Sound(UK), Le Monde(FR), MTV(EU), Metal Hammer(NO) m.fl. har uttalt seg stort og godt om bandet.

Fra før av har bandet delt scene med bl.a. Mayhem, Trentmøller, Dillinger Escape Plan, Battles, White Denim, Refused og Sleigh Bells, og de har også spilt på flere festivaler, som Roskilde(DK), Øya(NO), Iceland Airwaves(ISL) og The Great Escape(UK) m.fl.

Spennende blir det når bandet spiller live på Vulkan Arena da Deathcrush ikke hører hjemme i èn boks. Deres referanser og kombinasjoner er like brede som fanbasen, artistene de settes sammen med og sjangerene de plukker fra. Musikken deres er catchy og dansbar, og Deathcrush er en implosjon av status quo, en konsentrasjon av materie og energi. EuroDance møter Grunge, NoWave krysset med SvartMetall, Støyrock og HipHop; det blir uansett uhemmet, primalt og nok av støyrock å digge til.

**Billetter i salg nå**

Vi gleder oss til å oppleve det nye Aiming For Enrike & Deathcrush live på Vulkan Arena!