Hva leter du etter?

Vulkan P-hus

Dersom du besøker oss med bil kan du parkere i vårt parkeringshus, Vulkan P-hus. Her er det over 450 parkeringsplasser og vi har ladestasjoner for elbiler og hybridbiler. Parkeringsanlegget driftes med AUTOPAY parkeringssystem, der du betaler ved avreise. Dette gjør anlegget fritt for bøter!

Innkjøring til P-huset er fra Maridalsveien, ved Westerdals.

Pris

Kr. 18,- per påbegynte halvtime
Kr. 270,- per døgn

Bilpool

Trenger du å leie en bil? Vi har bilpool i Vulkan P-hus (2. etasje). Bil bookes via www.hertzbilpool.no eller med Hertz-appen (søk på Hertz BilPool). Det koster kr. 89,- per time for å leie bil fra bilpoolen.

Sykkelparkering

Om du kommer til Vulkan med sykkel er det ingen problem å finne en parkeringsplass. Vi har 650 p-plasser for sykler på området, og to dedikerte områder i p-huset for sykkelparkering. Rull innom P1 og P3 neste gang du besøker oss med sykkel!

Elbil og hybridbil

P-huset på Vulkan har 100 nye og moderne ladepunkter og to hurtigladestasjoner. Laderne er basert på Type 2 kabel. Les mer her.

Oslo Kommune har et tilbud om gratis beboerparkering for elbiler (ikke hybrid) i Vulkan P-hus mellom 17-09 på hverdager, samt 17-11 i helger og på helligdager. Gyldig parkering i P-huset forutsetter at tjenesten er aktivert i Easyparks app, du trenger altså ikke å bo på Vulkan for å benytte deg av tilbudet. Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play.
Strøm er gratis på laveste effekttrinn i samme tidsrom (3,6 kw). For øvrig gjelder normale takster for parkering. Les mer på OnePark.

Betaling for lading av bil forestås av ladeoperatøren Fortum, enten ved bruk av standard RFID-brikke. gjennom Fortum app eller SMS. Priser og instruksjoner for lading kan ses ved ladestasjonene. Les mer på Fortum.

P-huset er åpent 24 timer i døgnet