Hva leter du etter?

Handwerk

Handwerk er et lite surdeigsbakeri som fokuserer på bruk av økologiske råvarer og surdeig.

Bakeriet er et surdeigsbakeri hvor du ikke finner produkter laget på industrigjær, kun økologisk surdeig og egenutviklet villgjær.

Handwerk drives av Tom Victor Gausdal, Stian Floer, Anders Braathen og bakermesteren selv Pontus Blomberg. Vi har med oss Andrea Marambio fra SweetCakes som er ansvarlig for kakedisken med fokus på naturlige råvarer. I kakene brukes kun naturlig sukker, og så lite som mulig. Brødene våre inneholder kornsorter som svedjerug, enkorn, emmer og Ølandshvete, spelt og bokhvete

På Handwerk finner du spennede brødsorter som Kegel, Puffen, Kamelåså og Durum. I tillegg baker vi søtbakst med surdeig, som kardemomme-, kanel-, solbær- og mandelboller. Vi har også et utvalg av rundstykker, hamburgerbrød, ferdig påsmurte sandwicher og økologisk yoghurt. Andrea baker et daglig utvalg med kjeks, muffins og kaker som kan kjøpes stykkvis og hele. Utvalget varier fra dag til dag.

Vi tilbyr varelevering til små og store bedrifter, både faste bestillinger og til enkeltstående arrangement. For mer informasjon og bestilling, ta kontakt via post@handwerk.no.