Hva leter du etter?

Ewa Trela Dans

Jeg heter Ewa Trela og jeg har vært i danseverdenen siden jeg var 5 år gammel.
​Dans er min lidenskap! Jeg har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, men er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse». Gjennom min karriere innen selskapsdans har jeg oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå. Jeg har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, hvor jeg byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar.

Jeg tror virkelig at dans er svært helsefremmende på mange aspekter. Både den mentale og den fysiske helsetilstanden har stor glede av dans.
Dans er mitt språk, jeg snakker det flytende og jeg kan også lære deg dansens språk. Mine danseklasser er fulle av glede, moro og positiv energi. Bli med i dansesirkelen – det fører til et bedre liv!

Jeg holder klasser i kizomba, bachata, ladies styling og selskapsdans i flotte lokaler på Vulkan Depot (inngang fra Maridalsveien).

Vil du lære deg en nydelig brudevals? Eller hva med dans på din teambuilding event, firmafest eller julebord? Ta kontakt så finner vi en god løsning!

ewa trela skal vi danse