Hva leter du etter?

Café de Concert

Aksel Kolstad og Café de Concert

Aksel Kolstads konsert-galleri, Café de Concert, blir flittig brukt av både næringsliv, stat og privat til fagdager og sosiale arrangementer. Nå flytter Kolstad Café de Concert fra Tjuvholmen til Vulkan med åpning i november 2017!

“Quentin Tarantino of classical music”
– TIME Magazine

Den unge norske pianisten, komponisten og entertaineren Aksel Kolstad er en uredd og original musiker og kunstner som er banebrytende med sine kreative prosjekter. Som komponist er han hyllet i Russland og Estland som et geni, og Göteborgsposten har kalt ham vår tids Franz Liszt. Hans konsert-galleri, Café de Concert, er omtalt i både TIME Magazine og på CNN. Der serverer han champagne og pølse i lompe på sine konserter som avholdes i hovedsalen, i tillegg til hans intimkonserter på do, der han også har et piano.
Aksel er en innovativ og nytenkende pianist som skreddersyr klassiske konserter for et hvilket som helst publikum. Han inspirerer og underholder, og lykkes glimrende i å servere klassisk musikk på en ny og spennende måte. Musikken kombinerer han med gøyal humor, hvilket tilsammen gir publikum et unikt show med høy underholdningsverdi.

Han gjør også foredrag samt er ettertraktet som konferansier. Aksel behersker norsk, engelsk, fransk, tyrkisk, tysk og italiensk.

Ønsker du å invitere med deg venner, kollegaer eller kunder på en helt unik opplevelse? Her er mulighetene mange: Kick off’s, seminarer, teambuilding, bursdager, lanseringer, filmvisninger, minikonserter, workshops og mye mye mer. Ta kontakt for mer informasjon: aksel.kolstad@cafedeconcert.no