Hva leter du etter?

La Crêpe d’Elen

Franske crêpes

La Crêpe d’Elen er et tradisjonelt crêperie Bretonne som holder til i Mathallen Oslo. Vi tilbyr våre gjester deilig og original mat fra Bretagne: nyt ekte galettes laget på importert bokhvetemel fra Frankrike, fylt med ferske og lokale råvarer fra Oslo. Perfekt til lunsj eller middag. Her finnes det så mange varianter på menyen at du har nok til å teste ut en ny hver dag i ukesvis. Den mest tradisjonelle retten er «la complète» fylt med egg, skinke og ost. Til dessert kan du velge en av de søtere variantene, som for eksempel «nutella-strawberry».

Er du ikke så lysten på pannekaker kan du også velge mellom et stort utvalg bakervarer, paier, croissants, madeleines, kouignamann, sablés, brød, brioches osv. De er alle avhengighetsskapende – så er du advart. Og sist, men ikke minst, vi serverer også nybrygget kaffe.

Alt er ferskt, hjemmelaget og basert på de beste ingrediensene. Vi er glutenfri-vennlige, laktosefri-vennlige, og vegetar-vennlige. Vi har hyggelige priser, og tilbyr 15% rabatt til studenter.

Vi gleder oss til å se deg i Mathallen.

Velkommen!